Tippek egy költséghatékony randihoz

Az igazság az, hogy senki sem szeretne olyan párt magának, aki az anyagi javakra fókuszál, ugye? Mégis hajlamosak vagyunk az első randi alkalmával drága éttermekbe helyet foglalni és megmutatni, hogy mi igazán “megadjuk a módját”. A túlzott költekezés azonban mindkét fél számára lehet negatív tapasztalat, főleg ha egyikőtöknél sem a pénz a prioritás.

Légy kreatív és/vagy romantikus

Attól függ, melyik illik jobban a személyiségedhez. A kettő kombinációja viszont garantáltan jól ütemezett randikat eredményez. Íme néhány egyszerű randiötlet: 

  • Piknik. Egy fárasztó munkanap után egy kevésbé zsúfolt parkban, erdőszélen, egy közeli mezőn, a naplamentében egy piknik garantáltan szokatlan és egyedi megoldás. Kevesen vállalják be. Kiszemelt párod maximum a filmekben tapasztalhatott ehhez hasonlót. Válogass össze minőségi ételeket, amelyeket könnyen elfogyaszthattok, de raktározz be egy finom üveg bort is. 
  • Kincsvadászat. Ha a randipartner is olyan nyitott mint te vagy, akkor értékelni fogja ezt az időtöltést. Helyezz el a város különböző pontjain, üzeneteket, útmutatókat, versbe foglalt instrukciókat. A célban pedig várjon titeket valami kellemes ajándék, ami megalapozza a folytatást vagy esetleg a következő randit: mozijegy, egy üveg minőségi pezsgő, vagy bármilyen más jutalom. Kissé időigényes de majdhogynem garantáltan szórakoztató és egyedi. 
  • Otthoni vacsora. A hölgyek nagy része igencsak díjazza azt a férfit, aki tud főzni. Főleg azt, aki rájuk főz. Egy gyertyafényes otthoni vacsora, elegánsan elkészítve, figyelve az apró részletekre elveheti a figyelmet arról, hogy maga az étel egy egyszerű tészta némi sülthússal. A lényeg, hogy ehető legyen és figyelj az apró részletekre is. Az otthoni vacsora ötlete nem feltétlenül első randinak beillő tipp, inkább második-harmadik alkalommal ildomos előhozakodni vele. 
  • Masszázs. Szintén nem egy első randis tipp. Ha már közelebb álltok egymáshoz, ajánlj fel egy exkluzív masszázst. Szerezz be egy jó illatú testápolót vagy illóolajat és gondoskodj róla, hogy a masszázs valóban masszázs legyen, relaxáló környezetben, kellemes zenével. Kerüld az intim testrészeket (vagy legalábbis hagyd azokat a végére)
  • Fesztiválok, események. Nézz szét, milyen fesztiválok, események, előadások lesznek a környéken. Ha úgy gonolod valamelyik érdekelhetné a kiszemelt partnert, ne hezitálj, hívd el. A szórakozás vagy az érdekesség garantált. 
  • Klasszikus filmmaraton Ha mindketten szeretitek a filmeket, ez egy kihagyhatatlan dolog. A klasszikus romantikus filmek az a kategória, amelyekből néhányat feltétlenül látnod kell egy adag popcorn kíséretében egy gyönyörű nővel az oldaladon, lényegtelen, hogy 1-től 10-es skálán 11-esen férfias vagy. Ilyen a Szerelmünk Lapjai (Notebook); a Római vakációVan aki forrón szereti; vagy Az 50 első randi.
  • Közös érdeklődés. Mindketten szerettek fotózni? Menjetek ki fotózni. Készítsetek képet egymásról, másokról, a természetről. Vicceset, szépet, művészit. Szeretitek a teát? Ne kövesd el azt a hibát hogy elhívod egy kólára, mert ez a “sztandard eljárás“. Mondd, hogy menjetek el egy teázóba és próbáljatok ki egy különleges teát. Minden jobb teázóban van például Mate tea vagy Matcha tea. Mindkettő nemcsak, hogy különleges, de egészséges is.

Nézzetek csillaghullást, menjetek egy színdarabot megnézni, olvassatok fel verseket (Még egy jó film a klasszikus film maratonhoz: “Holt költők társasága…“) 

FONTOS: Ne csak első, második randira tervezz be ilyet. Ha hosszú évek óta párkapcsolatban élsz, feltétlenül válassz ki egyet a felsoroltak közül és csináljátok meg mihamarabb. Vigyetek apró örömöket a kapcsolatba, akkor is ha viccesnek, butának, cikinek tűnik. Mindketten élvezni fogjátok, új színt visz majd a hétköznapokba és talán újra eszetekbe jut az a bizonyos első randi is. 

Csatlakozz hozzánk Facebookon!

Ajánlott cikkek